Ślub i wesele czyli zastaw się  i postaw się

Forum i baza adresowa: foto-wideofilmowanie, suknie ślubne, obrączki, sale weselne

Ogłoszenie

Zapraszamy do korzystania z naszego forum

#1 2007-10-10 06:45:20

Erlux

Member

Punktów :   

Studio Fotografii i Filmu "Video-Lux" w Koszalinie

Studio Fotografii i Filmu. ... video-lux@wp.pl tel. 094-340-60-06, tel. kom. 600-809-254 Koszalin, ul. Pieczarek 4. A teraz zobacz naszą Galerię Foto ...
www.videolux.republika.pl/ - 8k - Kopia - Podobne strony
.
Studio Fotografii i Filmu.videolux.republika.pl/plener.html - 4k - Kopia - Podobne strony

.
Salony jubilerskie Wołów - Baza firm We-dwoje.pl
FOTOGRAFIA ŚLUBNA - Po prostu dobre fotografie. Region: dolnośląskie. Miejscowość: Wrocław. Studio Fotografii i Filmu "Video-Lux" w Koszalinie ...
www.we-dwoje.pl/salony;jubilerskie;wolo … m,101.html - 28k - Kopia - Podobne strony
.
Syrena do ślubu *** > Wynajem samochodów Kraków, małopolskie ...
Studio Fotografii i Filmu "Video-Lux" w Koszalinie. Wideofilmowanie. Cyfrowa rejestracja uroczystości firmowych, szkolnych i rodzinnych(wesela, studniówki, ...
www.we-dwoje.pl/baza/suknie;syrena;do;s … ,2166.html - 36k - Kopia - Podobne strony
.
taetr > Tagi We-dwoje.pl, taetr
Miejscowość: woj. Słupsk. Adres: ul.Bukowa 10 76-212 Rowy. Studio Fotografii IMAGO Studio Fotografii i Filmu "Video-Lux" w Koszalinie JOKER ...
www.we-dwoje.pl/taetr,tag,17606.html?s=0 - 28k - Kopia - Podobne strony
.
zachodniopomorskie - Baza firm We-dwoje.pl
Studio Fotografii i Filmu "Video-Lux" w Koszalinie Wideofilmowanie zachodniopomorskie. Cyfrowa rejestracja uroczystości firmowych, ...
www.we-dwoje.pl/baza/zachodniopomorskie … .html?s=96 - 36k - Kopia - Podobne strony
.
Studio tatuażu, piercing Czechowice-Dziedzice - Baza firm We-dwoje.pl
Studio Fotografii i Filmu "Video-Lux" w Koszalinie. Wideofilmowanie. Cyfrowa rejestracja uroczystości firmowych, szkolnych i rodzinnych(wesela, studniówki, ...
ww.we-dwoje.pl/baza/studio;tatuazu;piercing;czechowice-dziedzice,252,firmy_km,262.html - 28k - Kopia - Podobne strony
.
Studio tatuażu, piercing Żory - Baza firm We-dwoje.pl
www.we-dwoje.pl/baza/studio;tatuazu;pie … m,262.html - 28k - Kopia - Podobne strony

#2 2008-12-27 07:52:43

orator

Member

Punktów :   

Re: Studio Fotografii i Filmu "Video-Lux" w Koszalinie

Nie rozmawiamy ze sobą, ukrywamy swoje emocje, opancerzamy się w różnych maskach. Polak musi się upić, żeby poczuć się swobodniej, żeby zdjąć maskę.

#3 2024-05-20 17:11:49

zojkaa

Member

Punktów :   

OK  -  fanie  wiedzieć  do kogo  faktycznie  warto  się  zgłosić.  Ja  przykładowo  znalazłam teraz  firmę    https://super-weddings.com/pl/  , która  też wykonuje profesjonalne i  efektywne   zdjęcia.   Właśnie  zastanawiam się nad  tym  czy  do nich się  zgłosić, ponieważ   czytałam na ich  temat wiele  pozytywnych. Także  wydają  się być  godni  zaufania.

#4 2024-09-18 09:26:48

agness

Member

Punktów :   

A   co  myślicie  tez   o  takich  dodatkowych  rozwiązaniach, jak  fotolustro ?  Ja niedawno  znalazłam   taką  usługę  i nawet  bardzo mi się spodobała... Jest to coś  zupełnie innego, ale  działającego  podobnie jak  fotobudka. Jednakże   możliwości  robienia  tutaj  zdjęć  są znacznie szersze...  Także chyba  się   zdecyduję   na takie  rozwiązanie..

Ostatnio edytowany przez agness (2024-09-18 09:27:02)

Stopka forum

RSS