Forum i baza adresowa: foto-wideofilmowanie, suknie ślubne, obrączki, sale weselne
Cześć, zastanawiam się, czy wiecie, jak trudny do zorganizowania może być ślub i wesele za granicą . Naprawdę mam wrażenie, że będzie to dla Was zagwozdka, ale chętnie posłucham porad, bo mój piękny narzeczony zaczął o tym coś mówić. Chcę, żeby była szczęśliwy, a i sama o tym myślałam. Wiem jednak, że to niesamowite przedsięwzięcie, potrzebuję je dobrze rozplanować.
W sumie to tak - czemuż się ograniczać, jak można wszędzie zorganizować "ten dzień". Mnie zawsze marzył się ślub w Toskanii i myślę, że faktycznie zrealizujemy w tym miejscu tą okoliczność. Wolimy mniej zaprosić gości, a wybrać dla siebie takie wyjątkowe miejsce. W końcu jakby nie było jest to nasz dzień...
Chciałabym mieć piękną pamiątkę z wesela. Czy ktoś z Was korzystał z usług filmy ślubne z udanewesele.pl? Jakie macie opinie? Czy warto zainwestować w profesjonalny film? Czy jakość jest adekwatna do ceny? Czy kamerzyści są kreatywni i otwarci na sugestie? Czy film jest dynamiczny i pełen emocji? Czy polecacie ich usługi? Czy film zawiera wszystkie najważniejsze momenty z wesela? Masa pytań, ale mocno mnie to interesuje.