Forum i baza adresowa: foto-wideofilmowanie, suknie ślubne, obrączki, sale weselne
Strony: 1
Witam serdecznie
Może i moja oferta na tle tej strony jest dosyc podchwytliwa ale to co pisze tu to szczera prawda, wykonuje darmowe sesje ślubne. Jedyna zapłatą za wykonaną usługę jest mozliwośc publikacji zdjęc w moim portfolio. Jestem po odbytym kursie fotografa i wideooperatora i mam dokumenty uprawniajace do fotografowania w kosciele. Chcąc założyc własna firme potrzbuje zdjęc do reklamowej stronki internetowej.
W razie jakichkolwiek pytań prosze o meila lub telefon
kamil.kiedrowski@interia.pl
693 914 610
Działania moje mogą sięgac na terenie calego pomorza jak i znacznie dalej. Jestem dyspozycyjny i lojalny w stosunku do klienta
Ostatnio edytowany przez kanciak90 (2008-08-18 06:32:04)
Koszalin – Trening kreatywności
Towarzystwo Terapii i Kształcenia Mowy LOGOS zaprasza na trening kreatywności. Celem szkolenia jest poznanie technik twórczego myślenia w rozwiązywaniu problemów, szukaniu nowych rozwiązań i doskonaleniu pomysłów już istniejących.
Szkolenie jest skierowane do wszystkich osób, które są zainteresowane rozwinięciem swojego twórczego potencjału, w szczególności do pracowników wydawnictw, agencji reklamowych.
Główne zagadnienia:
- techniki kreatywnego myślenia,
- mapy myślowe jako twórcze przetwarzanie informacji,
- myślenie lateralne,
- improwizacja jako rozbudzanie twórczego potencjału,
- kreatywne myślenie w zespole,
- bariery postawy twórczej.
W sprawie terminów i kosztów należy kontaktować się z organizatorem.
Nasz adres :
Towarzystwo Terapii i Kształcenia Mowy LOGOS
75-900 Koszalin, ul. Pieczarek 4,
tel. (94) 340 60 06, 600 809 254
e-mail:
orator@logos.webserwer.pl
chciałbym cofnąć czas. Wtedy moje wesele wyglądałby zupełnie inaczej. Przede wszystkich odmówiłbym sobie tych dwóch „głębszych”. Nigdy wcześniej nie czułem takiej tremy jak przed ślubem. Pierwszy raz w życiu miałem stanąć przed około 100 osobami i wygłosić przysięgę.
Jestem dość nieśmiały, nie mam wprawy w publicznych wystąpieniach. Potwornie bałem się, że coś nie wyjdzie. Mój przyjaciel, który był świadkiem, zaproponował, żebyśmy wypili dwa kieliszki wódki na odwagę. Cóż mogę powiedzieć, to była bezmyślność, której będę się wstydził do końca życia
No dobrze. A skoro mowa tutaj o ślubie, to jestem ciekawa jaki macie pomysł na wasz dzień? Jak chodzi o mnie to planuję wesele w stylu toskańskim , a wy ? U mnie w ogóle mało czasu zostało na organizację wszystkiego, bo tak wszystkim zajęliśmy się na ostatnią chwilę. Ale mam nadzieję, że się wyrobimy....
Strony: 1