Ślub i wesele czyli zastaw się  i postaw się

Forum i baza adresowa: foto-wideofilmowanie, suknie ślubne, obrączki, sale weselne

Ogłoszenie

Zapraszamy do korzystania z naszego forum

#1 2008-08-18 06:30:49

kanciak90

New member

Punktów :   

DARMOWA SESJA ŚLUBNA to nie dowcip (pomorze i inne okolice)

Witam serdecznie
Może i moja oferta na tle tej strony jest dosyc podchwytliwa ale to co pisze tu to szczera prawda, wykonuje darmowe sesje ślubne. Jedyna zapłatą za wykonaną usługę jest mozliwośc publikacji zdjęc w moim portfolio. Jestem po odbytym kursie fotografa i wideooperatora i mam dokumenty uprawniajace do fotografowania w kosciele. Chcąc założyc własna firme potrzbuje zdjęc do reklamowej stronki internetowej.
W razie jakichkolwiek pytań prosze o meila lub telefon
kamil.kiedrowski@interia.pl
693 914 610

Działania moje mogą sięgac na terenie calego pomorza jak i znacznie dalej. Jestem dyspozycyjny i lojalny w stosunku do klienta

Ostatnio edytowany przez kanciak90 (2008-08-18 06:32:04)

#2 2008-10-30 06:01:04

Video-Lux

Administrator

Punktów :   

Re: DARMOWA SESJA ŚLUBNA to nie dowcip (pomorze i inne okolice)

Koszalin – Trening kreatywności

Towarzystwo Terapii i Kształcenia Mowy LOGOS zaprasza na trening kreatywności. Celem szkolenia jest poznanie technik twórczego myślenia w rozwiązywaniu problemów, szukaniu nowych rozwiązań i doskonaleniu pomysłów już istniejących.

Szkolenie jest skierowane do wszystkich osób, które są zainteresowane rozwinięciem swojego twórczego potencjału, w szczególności do pracowników wydawnictw, agencji reklamowych.

Główne zagadnienia:

- techniki kreatywnego myślenia,
- mapy myślowe jako twórcze przetwarzanie informacji,
- myślenie lateralne,
- improwizacja jako rozbudzanie twórczego potencjału,
- kreatywne myślenie w zespole,
- bariery postawy twórczej.

W sprawie terminów i kosztów należy kontaktować się z organizatorem.

Nasz adres :

Towarzystwo Terapii i Kształcenia Mowy LOGOS
75-900 Koszalin, ul. Pieczarek 4,
tel. (94) 340 60 06, 600 809 254
e-mail:
orator@logos.webserwer.pl     

#3 2009-05-14 07:41:57

Erka

Member

Punktów :   

chciałbym cofnąć czas. Wtedy moje wesele wyglądałby zupełnie inaczej. Przede wszystkich odmówiłbym sobie tych dwóch „głębszych”. Nigdy wcześniej nie czułem takiej tremy jak przed ślubem. Pierwszy raz w życiu miałem stanąć przed około 100 osobami i wygłosić przysięgę.

Jestem dość nieśmiały, nie mam wprawy w publicznych wystąpieniach. Potwornie bałem się, że coś nie wyjdzie. Mój przyjaciel, który był świadkiem, zaproponował, żebyśmy wypili dwa kieliszki wódki na odwagę. Cóż mogę powiedzieć, to była bezmyślność, której będę się wstydził do końca życia

#4 2025-02-25 10:07:01

agness

Member

Punktów :   

No  dobrze.  A   skoro  mowa  tutaj   o  ślubie,  to jestem   ciekawa     jaki macie  pomysł   na  wasz dzień?  Jak  chodzi o mnie  to   planuję   wesele w stylu toskańskim ,   a wy ?   U mnie   w  ogóle mało  czasu  zostało  na  organizację  wszystkiego,  bo tak  wszystkim  zajęliśmy się na ostatnią  chwilę. Ale  mam nadzieję, że się wyrobimy....

Stopka forum

RSS