Ślub i wesele czyli zastaw się  i postaw się

Forum i baza adresowa: foto-wideofilmowanie, suknie ślubne, obrączki, sale weselne

Ogłoszenie

Zapraszamy do korzystania z naszego forum

#1 2009-01-21 10:18:39

maxdance

New member

Punktów :   

MAX DANCE - zespół muzyczny

zapraszam na stronę zespołu: www.zespol-muzyczny.orangespace.pl/
obsługa muzyczna wesel i wszelkich imprez okolicznościowych, zespół muzyczny - woj. pomorskie

Posiadamy wykształcenie muzyczne i bardzo bogaty oraz zróżnicowany stylowo repertuar w którym znajdą się utwory dla każdego. Są to aktualne przeboje oraz hity z dawnych lat. Śpiewamy wszyscy a utwory mamy opracowane wielogłosowo.
      Oferujemy oprawę muzyczną na bardzo wysokim poziomie muzycznym oraz prowadzenie imprezy z miłą, sympatyczną i humorystyczną konferansjerką naszej wokalistki, która oprócz wspaniałego głosu i śpiewu prowadzi również całą imprezę oraz wciela się w rolę wodzireja.
      Używamy sprzętu nagłośnieniowego, instrumentów oraz efektów świetlnych profesjonalnych, solidnych i sprawdzonych firm światowych. Nasze instrumenty - trąbka, akordeon, keyboardy, wokal żeński i trzy wokale męskie.
           Jeśli chcesz, żeby na Twojej imprezie grano muzykę na wysokim poziomie zaangażuj nasz zespół już teraz! Jesteśmy Zespołem który wie co robić i robi to wzorowo, bo lubimy grać i bawić ludzi!
      Nasz zespół muzyczny zdobył duże doświadczenie w prowadzeniu różnego typu imprez. Prowadziliśmy wesele międzynarodowe, duże bale z gwiazdami polskiej sceny rozrywkowej a także impreze w czasie rejsu na okręcie.
      Zajmujemy się obsługą muzyczną wesel, zabaw, festynów, studniówek, bali i wszelkich imprez okolicznościowych. Robimy to profesjonalnie i w przystępnej cenie. Prowadzimy również imprezy karaoke. Działamy głównie na terenie województwa pomorskiego ale w razie potrzeby dojeżdżamy do wskazanej miejscowości.

Ostatnio edytowany przez maxdance (2011-09-01 08:24:49)

#2 2025-03-18 17:03:01

zojkaa

Member

Punktów :   

Re: MAX DANCE - zespół muzyczny

Fajnie.... Widzę, że  zespół  jest już   wybrany, to  czas   byłoby  wybrać  również  kamerzystę itd.. Jak   chodzi  o mnie, to  zastanawiam  się nad  tym ,  który     kamerzysta na wesele Wrocław  jest  tak naprawdę  godny   uwagi.  Może  wy mi kogoś polecicie?  Nie  wiem  czy  dobrze  słyszałam, ale  ponoć  bardzo  dobra  ma być  firma  Super  Weddings.  Ponoć  umie  uwiecznić  wszystkie wyjątkowe  chwile...

Stopka forum

RSS