Forum i baza adresowa: foto-wideofilmowanie, suknie ślubne, obrączki, sale weselne
zapraszam na stronę zespołu: www.zespol-muzyczny.orangespace.pl/
obsługa muzyczna wesel i wszelkich imprez okolicznościowych, zespół muzyczny - woj. pomorskie
Posiadamy wykształcenie muzyczne i bardzo bogaty oraz zróżnicowany stylowo repertuar w którym znajdą się utwory dla każdego. Są to aktualne przeboje oraz hity z dawnych lat. Śpiewamy wszyscy a utwory mamy opracowane wielogłosowo.
Oferujemy oprawę muzyczną na bardzo wysokim poziomie muzycznym oraz prowadzenie imprezy z miłą, sympatyczną i humorystyczną konferansjerką naszej wokalistki, która oprócz wspaniałego głosu i śpiewu prowadzi również całą imprezę oraz wciela się w rolę wodzireja.
Używamy sprzętu nagłośnieniowego, instrumentów oraz efektów świetlnych profesjonalnych, solidnych i sprawdzonych firm światowych. Nasze instrumenty - trąbka, akordeon, keyboardy, wokal żeński i trzy wokale męskie.
Jeśli chcesz, żeby na Twojej imprezie grano muzykę na wysokim poziomie zaangażuj nasz zespół już teraz! Jesteśmy Zespołem który wie co robić i robi to wzorowo, bo lubimy grać i bawić ludzi!
Nasz zespół muzyczny zdobył duże doświadczenie w prowadzeniu różnego typu imprez. Prowadziliśmy wesele międzynarodowe, duże bale z gwiazdami polskiej sceny rozrywkowej a także impreze w czasie rejsu na okręcie.
Zajmujemy się obsługą muzyczną wesel, zabaw, festynów, studniówek, bali i wszelkich imprez okolicznościowych. Robimy to profesjonalnie i w przystępnej cenie. Prowadzimy również imprezy karaoke. Działamy głównie na terenie województwa pomorskiego ale w razie potrzeby dojeżdżamy do wskazanej miejscowości.
Ostatnio edytowany przez maxdance (2011-09-01 08:24:49)
Fajnie.... Widzę, że zespół jest już wybrany, to czas byłoby wybrać również kamerzystę itd.. Jak chodzi o mnie, to zastanawiam się nad tym , który kamerzysta na wesele Wrocław jest tak naprawdę godny uwagi. Może wy mi kogoś polecicie? Nie wiem czy dobrze słyszałam, ale ponoć bardzo dobra ma być firma Super Weddings. Ponoć umie uwiecznić wszystkie wyjątkowe chwile...